1 - Seminar - Creative Flash

1 - Seminar - Creative Flash

Beoordelingen 10 item(s)

1-10 van 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Lekker experimenteren
Als Ronald iets duidelijk heeft gemaakt, dan is het wel dat je met enthousiasme en leergierigheid een heel eind komt. En een heel eind is hij gekomen, zoveel is zeker. Dat hij die kennis op een even enthousiaste als vakkundige manier kan overbrengen, maakt het helemaal af. Ronald beantwoordt alle vragen even enthousiast en doortimmerd.
Ook een fijn onderdeel: het analyseren van foto's - hoe zijn ze gemaakt? Heel leerzaam.
Wie opziet tegen het gebruik van flitsers, doet er beslist verstandig aan dit seminar te volgen. En daarna lekker experimenteren ... Beoordeling door: Tony / (Geplaatst op 23-12-2016)
Ik had trek, maar nu heb ik honger
Welkom in mijn keuken, noemt Ronald zijn seminar. Ik kwam met trek in informatie binnen en ging met honger naar het vervolg naar huis. Knap dat je een zo gecompliceerd onderwerp op een begrijpelijke wijze weet te brengen. Ik ga oefenen en uitkijken naar de praktijk workshop van Ronald. Beoordeling door: Peter / (Geplaatst op 17-10-2016)
Meer dan de moeite waard!
Inspirerende dag. Aan de hand van foto’s legde Ronald zijn werkwijze op een zeer begrijpelijke en plezierige manier uit. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen. Het fijne daarbij is dat Ronald niet op de klok kijkt. We kregen een kijkje in de keuken als het ging om de gebruikte apparatuur. Ronald geeft je het gevoel dat met veel en consequent oefenen zijn manier van fotograferen binnen handbereik komt. Gauw intekenen dus voor zijn workshops. Beoordeling door: Tonnis / (Geplaatst op 16-10-2016)
GEWELDIG!
Wat een inspirerende seminar! Ik wilde graag meer weten over licht en flitsen. Ik begrijp nu al veel meer na 1 seminar en heb ook zin om nog veel meer te leren. Ronald Koster weet goed waar hij het over heeft. Doordat hij zo boven de materie staat kan hij het goed in Jip en Janneke taal uitleggen (of was het Mickey Mouse?). Ik ga zeker de strobist workshops volgen! To be continued... Beoordeling door: Patricia / (Geplaatst op 16-10-2016)
Top dag!
Geweldige dag gehad, en na ongeveer 10 jaar bezig te zijn geweest met fotografie, toch weer het één en ander geleerd! Ronald Koster bedankt, vond het een top dag! Beoordeling door: Sanoto / (Geplaatst op 04-06-2016)
Na deze workshop kan ik niet wachten tot de volgende modules gegeven worden.
Deze workshop was vol van enthousiasme en informatie. Informatie over hoe foto's tot stand zijn gekomen, wat de achtergrond ideeën waren. Ronald heeft tonnen aan ervaring en kennis te delen en heeft geprobeerd om veel daarvan in deze eerste module te stoppen. Dit in combinatie met een lekkere onconventionele wijze van presenteren en super veel enthousiasme en nieuwsgierigheid naar mogelijkheden binnen de fotografie, maakt dit een workshop die je niet wilt missen. Beoordeling door: Remko / (Geplaatst op 09-05-2016)
Zien!
Zeer onderhoudend, toegankelijk en leerzaam. De openheid en enthousiasme waarmee Ronald zijn ervaring deelt is hartverwarmend en inspirerend. Zien!
Beoordeling door: Violina / (Geplaatst op 15-03-2016)
Dikke tien plus
Een dikke tien plus, eigenlijk een elf voor dit seminar. Kleine groep, volop aandacht, duidelijke uitleg, zeer enthousiaste docent die echt zijn ingrediënten belicht en deelt. Top! Zelfs voor de niet-portret fotograaf. Calumet dank voor ook tijdens dit seminar de verzorging van ook de inwendige mens! Beoordeling door: Ingrid den Boer / (Geplaatst op 12-03-2016)
Dat smaakt naar meer
Ronald kaart op enthousiaste wijze diverse facetten van fotograferen met flitslicht aan. Aan de hand van diverse foto's worden lichtopstelling en bijvoorbeeld variabelen bij flitsen besproken. Daarnaast neemt Ronald ruim de tijd om vragen te beantwoorden. Een interactief seminar. Ik verheug me op de workshop Strobist 1 waarvoor ik me al heb aangemeld. Beoordeling door: Sandra / (Geplaatst op 03-03-2016)
Leerzame middag
Ronald heeft ons op enthousiaste manier via diverse foto's een kijkje laten nemen in de keuken van het flitsen. Lichtopstellingen, variabelen bij het flitsen, er komt van alles aan bod. Stel je vragen, Ronald beantwoordt ze helder en graag. Voldaan en met een lach op mijn gezicht naar huis gegaan en ingetekend voor de workshop: strobist 1. Nu al zin in. Beoordeling door: Sandra / (Geplaatst op 02-03-2016)

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer