5 - Masterclass – Flitsen met studioflitsers

5 - Masterclass – Flitsen met studioflitsers

Beoordelingen 10 item(s)

1-10 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Topp!!!
15-3-2016
Hey....ik was er ook!!!! Heb een heerlijke, leerzame dag gehad!! Je bent een enthousiast verteller die de luisteraar boeit. Gelukkig zat je baard er tussen want we hingen bijna aan je lippen. smile-emoticon Zonder dollen, vond het heerlijk om toch weer wakker geschud te worden, goed te leren kijken naar licht en effecten van licht. Heb er van genoten, het was een waardevolle dag. Natuurlijk ook mede door de andere mensen uit de groep, een hele leuke groep. Dank je (jullie) wel, het was een genoegen hier deel van uit te mogen maken. Beoordeling door: Irene / (Geplaatst op 16-03-2016)
Echt een aanrader om een workshop van Ronald te volgen!
Gisteren een workshop gehad van Ronald. Super toffe vent. Legde alles goed uit , genoeg tijd voor vragen en een leuke praktijk gedeelte in de middag! Weer ervaring rijker. Super bedankt Ronald! Beoordeling door: Desril / (Geplaatst op 16-03-2016)
Gebruik het licht in je eigen voordeel
Met een hele leuke kleine groep deze supergave workshop gevolgd. Al ben je beginner of je werkt al wat langer met flitslicht, je steekt er toch weer veel van op en wordt geinspireerd aan de slag te gaan met alle nieuwe inzichten en mogelijkheden die de diverse lichtbronnen bieden. Topdag! Beoordeling door: Kees van Sundert (dogcases) / (Geplaatst op 02-12-2015)
Goed
Veel theorie in de ochtend, waarbij genoeg ruimte was voor al je vragen. Antwoord op vragen was goed, Ronald nam de tijd voor je. Als je geen basiskennis hebt, krijg je die hier wel mee maar dan gaat het wel heel snel. In de praktijkmiddag veel geleerd over basisopstellingen, waar begin je, wat zie je etc. heel leerzaam! Leuk om te leren hoe je met een lichtmeter werkt, en wat de voordelen zijn.
Kortom, gewoon doen :-) Beoordeling door: Jan Goes / (Geplaatst op 21-10-2014)
Grip op het resultaat
Wat fijn om nu eindelijk te weten hoe om te gaan met flitslampen. Ronald legt in deze praktische workshop haarfijn uit welke basiskennis je nodig hebt voor het maken van een goede lichtopstelling. Zijn enthousiasme en passie voor het vak werken aanstekelijk, en naast de technische kant van het verhaal is gelukkig nog steeds de conclusie dat fotografie, gevoel is. Maar wel een gevoel dat je door het hebben van technische basiskennis gericht kan omzetten in een sterk beeld. Je hebt na het volgen van de workshop meer grip op je resultaat. Beoordeling door: Danielle Malestein / (Geplaatst op 16-10-2014)
Jahaaa, dat was gisteren een hele leuke en...
Jahaaa, dat was gisteren een hele leuke en leerzame cursus bij Ronald Koster.
Je leert naast de basis-info over de combi van iso-waarde, f-stops en sluitertijd, hoe je flitslicht moet meten, de shape van licht, de omgekeerde kwadratenwet, het creeren van diepte en sfeer, de 45 graden-stolp, het stap voor stap opbouwen van een lichtopstelling, etc etc en dat allemaal op een hele relaxte manier. Kortom genieten. Beoordeling door: Teun / (Geplaatst op 10-05-2014)
Hele leuke dag gehad. In de ochtend een boel...
Hele leuke dag gehad. In de ochtend een boel theorie en na de lunch een aantal lichtopstellingen uitgewerkt. Ronald laat je zelf goed nadenken, maar geeft een hoop tips en duidelijke uitleg. Neemt uitgebreid de tijd voor deze workshop. Een aanrader! Beoordeling door: Rosemarie / (Geplaatst op 20-04-2014)
Vandaag de workshop Play the light, don't...
Vandaag de workshop Play the light, don't fight it gevolgd. Ik kan niet anders zeggen dat het dik genieten was. Ronald legt de theorie uit in voor iedereen te begrijpen woorden. De groep was enthousiast en Ronald nam alle tijd, er bleef tot het laatst toe gelegenheid tot het stellen van vragen. De praktijkopdrachten waren erg leuk en heeft mij uitgedaagd tot meer! Beoordeling door: Anneke / (Geplaatst op 18-04-2014)
Het was een zeer leuke dag. Veel informatie...
Het was een zeer leuke dag. Veel informatie en aha momenten.
Ben heel tevreden met deze cursus en zit te denken om One small Strobe ook te gaan doen.
Ronald Koster, je doet het uitleggen van het licht echt heel goed.

Een aanrader voor iedereen dat gaat beginnen of is begonnen is met studiofotografie. :)

TOP workshop! Beoordeling door: Maria Bax / (Geplaatst op 29-03-2014)
Wat een inspirerende workshop! In de ochtend...
Wat een inspirerende workshop! In de ochtend eerst wat theorie in Jip en Janneke taal uitgelegd. Dacht dat ik al aardig was onderlegd, maar Ronald wist mij toch weer vanuit een andere invalshoek te inspireren. Na de goed verzorgde lunch zelf aan de slag met het analyseren van de belichting van diverse foto's. Daarna zelf deze opstelling opbouwen. Met behulp van Ronald die hier de puntjes op de i zet.
Er is een nadeel.... als je een workshop van Ronald hebt bijgewoond wil je meeeer.
Tankx man! Beoordeling door: Ron / (Geplaatst op 12-03-2014)

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer