2 - Masterclass - Strobist I

2 - Masterclass - Strobist I

Beoordelingen 10 item(s)

1-10 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Aanrader!
Super leerzame workshop. Veel geleerd, veel in de praktijk gezien en zelf ook toegepast. Kleine groep (we waren met zijn 6en) werkte heel goed. Enorm enthousiaste docent. Een aanrader voor iedereen die al flitst maar net de details van waarom doe ik iets wil leren of voor mensen die willen beginnen met flitsen. Na één dag les weet je (bijna) alles, en kan je aan de slag. Beoordeling door: Estera / (Geplaatst op 19-02-2017)
Workshop Strobist I
Hadden vandaag het genoegen om bij jullie een workshop bij te wonen met Ronald Koster.
De begeesterende en heldere manier waarop Ronald zijn kennis en ervaring deelt met de aanwezige fotografen is gewoonweg top!
Ook een pluim voor de organisatie van het evenement. Vermoed dat Wim en collega's hier een groot aandeel in hebben.
Koffie, thee, frisdrank .. alles in overvloed aanwezig. En vooral, zeer belangrijk voor de hongerige magen, lekkere broodjes!!!
Een initiatief dat bij ons toch naar meer smaakt. Dus je bent ons nog niet kwijt.
Tot Strobist II Beoordeling door: Jef / (Geplaatst op 25-01-2017)
Enorm goede workshop!
Enorm goede masterclass! Alhoewel ik al enige kennis had van het gebruik aan flitsers, wist Ronald het hele plaatje zo duidelijk en gestructureerd uit te leggen dat alle stukjes op zijn plek vielen en het plaatje nu compleet is. Ik raad dit iedereen aan! Beoordeling door: Tanya / (Geplaatst op 22-11-2016)
24 mei Strobist I
Een heel geconsentreerde hoeveelheid materie. Ronald heeft een gave om dit in begrijpelijke stukken toegankelijk te maken. Veel foto's, demo's, uitleg en zelf-doen. Alles met veel enthousisme, humor en liefde voor fotografie. Een workshop die echt is aan te raden. Beoordeling door: Remko / (Geplaatst op 04-07-2016)
Eye opener
Op humorvolle wijze leert Ronald je in klare taal begrijpen hoe je flitslicht kan toevoegen aan omgevingslicht. Voor iedereen die zijn reportageflitser ongebruikt in de kast heeft liggen of de flitser op de camera bevestigt en alles automatisch doet maar niet tevreden is over het resultaat. Beoordeling door: Erik / (Geplaatst op 29-06-2016)
24 mei deelgenomen aan deze masterclass
24 mei 2016 heb ik deze workshop gevolgd. Mijn reportageflitser heb ik altijd in de verpakking laten zitten door mijn onbekendheid met flitsen. Na deze dag heb ik de flitser leren gebruiken. Ronald legt alles uit vanuit de theorie en met praktijkvoorbeelden. Ook tijdens de opdrachten wordt boeiend en met humor alles duidelijk uitgelegd.
Voor iedereen op alle niveaus wordt alles duidelijk tijdens deze dag.
De term masterclass is hier duidelijk op z'n plaats Beoordeling door: Marco / (Geplaatst op 02-06-2016)
Uitstekende strobist workshop, aanrader
Vandaag, dinsdag 24 mei 2016, heb ik deze workshop gevolgd bij Ronald. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en grote didactische gave weet hij de hele dag te boeien en je de toch niet heel eenvoudige strobist-materie op zo'n manier uit te leggen, dat je het begrijpt.
Ik kijk al uit naar de volgende workshop, want daar ga ik zeker ook voor inschrijven.
Ronald, bedankt! Beoordeling door: Robert / (Geplaatst op 24-05-2016)
Maandag 14-3-2016 deelgenomen aan deze workshop. Tot die tijd mijn flitser slechts één keer gebruikt, daarna flitsvrees gekregen. Ronald heeft mij van dit probleem afgeholpen. Hij is heel communicatief en weet drempels te slechten, hetgeen niemand tot nu
Maandag 14-3-2016 deelgenomen aan deze workshop. Tot die tijd mijn flitser slechts één keer gebruikt, daarna flitsvrees gekregen. Ronald heeft mij van dit probleem afgeholpen. Hij is heel communicatief en weet drempels te slechten, hetgeen niemand tot nu toe bij voor elkaar heeft gekregen m.b.t. flitsen.
Super!!!!!!!!!!!!!!! Beoordeling door: Willem / (Geplaatst op 22-03-2016)
Licht en luchtig
Met een enkele reportageflitser onderscheidend fotograferen, dat leer tijdens Strobist I. Theorie en praktijk op dezelfde dag. Ronald Koster is een uitstekend docent, weet zich op elk niveau van de deelnemers te begeven om die ' het licht' te laten zien. Humor en tijd voor vragen plenty. Doen! Beoordeling door: Ingrid / (Geplaatst op 20-03-2016)
..
Zeer inspirerende workshop Ronald. Het is altijd maar de vraag of iemand behalve een goede fotograaf een goede leraar is. Dat ben je op en top. Ik kan het weten want ben een selecte leerling. Toch heb ik meer geleerd dan op welke dag dan ook. Dank je wel! Beoordeling door: Marcel / (Geplaatst op 16-03-2016)

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer