Workshop Auteursrecht voor fotografen

Hoe zit het nu precies met het auteursrecht voor fotografen?

Jan Everhard werkte parttime als docent fotografie en auteursrecht bij de fotografieopleiding van ROC A12 in Ede en sinds 2000 is Everhard lid van een samenwerkingsverband van fotografen en vormgevers die zich bezig houden met allerlei praktische zaken rondom het auteursrecht. In zijn workshop Workshop Auteursrecht voor fotografen wordt aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en uitspraken van de rechter alle vragen rondom dit thema beantwoord.

Ook zal Everhard aandacht besteden aan de laatste ontwikkelingen, het auteursrechtencontract. Tijdens de workshop werken we vanuit een reader en gaan we aan de slag met een aantal praktijkvoorbeelden en uitspraken van de rechter en gaan we een aantal vragen beantwoorden. Deze antwoorden bespreken we tijdens de workshop.

Klik hier voor meer informatie of inschrijven >>