Nieuwe workshop met Martin Hogeboom

calumetworkshops.nl-workshop-portretfotografie-op-locatie-met-martin-hogeboom-photo-33

Martin Hogeboom heeft onlangs een fotoboek gepubliceerd, Everyday People. Een boek met portretten van mensen die Hogeboom de afgelopen jaren onderweg is tegengekomen.

In 2013 begon Hogeboom met de fotoserie Everyday People. Voor deze serie maakte hij een jaar lang elke dag een portret van een persoon die hij al dan niet toevallig tegenkwam. Na een jaar had hij nog steeds de smaak te pakken, en is hij gewoon doorgegaan. Zodoende is de serie uitgegroeid tot bijna 700 beelden. De mooiste foto’s en verhalen zijn onlangs gebundeld in een hardcover fotoboek.

“Het bijzondere van deze serie is voor mij dat ik zoveel prachtige mensen heb ontmoet en hun persoonlijke verhalen heb gehoord. Ik heb de emoties en de schoonheid van mensen willen vastleggen, iets van ze willen weten: wat ze beweegt, wat ze raakt. Ik heb gelachen met deze mensen, leuke gesprekken gevoerd, iets van ze geleerd en geluisterd naar hun adembenemende verhalen. Met deze portretten heb ik iets van hun leven in beeld willen vangen.”

Binnenkort geeft Martin Hogeboom een Workshop Portretfotografie op locatie bij Calumet Amsterdam!

Kijk hier voor meer informatie of om in te schrijven >>

Het boek van Martin Hogeboom is hier te bestellen >>