Workshop met Ilvy Njiokiktjien en Elles van Gelder

Ilvy_Elles_frog-in-a-tent

Fotograaf Ilvy Njiokiktjien en multimedia journalist Elles van Gelder geven in februari lezingen en workshops door heel Nederland.

Op 13 februari geven de dames een workshop bij Calumet Rotterdam. Deze workshop is voor zowel professionals als amateurfotografen en videomakers.

Njiokiktjien (eerste Fotograaf des Vaderlands) en Van Gelder (correspondent in Zuid-Afrika) werken onder meer voor Time Magazine, The New York Times en Huffington Post. Samen werkten ze in Zuid-Afrika, Angola en de Democratische Republiek Congo.

Op 13 februari brengen ze de hele dag met je door en vertellen je over hun werk en leren je de basis van hoe je zelf een verhaal kan vertellen in foto en video. Werk je aan een project of video? Dan kijken ze graag mee. Een workshop die nuttig is voor iedereen die zelf korte video’s wil maken, van journalistieke projecten tot commerciële opdrachten.

Klik hier voor meer informatie over deze workshop en om in te schrijven